Tyrving – Friidrett

Lillehammer tipper lagserien 2012!

Siste nummer av LIF-avisa inneholder en morsom artikkel. Der tipper klubbens sekretær hvordan laget kommer til å gjøre det i lagserien 2012. Lagserien er en skikkelig kul konkurranse etter undertegnedes mening.

Lagserien tok slutt 30.10. men vi venter fortsatt på endelig stilling, noe som skyldes seint innkomne lister osv. Det er spennende ettersom Tyrvings lag fikk enkelte forbedringer helt på slutten av sesongen. Allerede nå kan vi høste resultater, særlig i hopp uten tilløp, til lagserien 2012. Det første stevnet i vinter blir i stille lengde, 8. desember i Gjønneshallen.

Etter min mening bør Tyrving lage seg en klar målsetning for lagserien 2012. Det foregår ved at man kartlegger hva alle utøvere i jr-nm-sjiktet og oppover har for personlig målsetning. (Via utøverskjemaer?) Så lager man et realistisk anslag på bakgrunn av det. Det bør også være tidlig enighet om hvem som tar de øvelsene vi alltid ender opp med å trenge; slegge, hekk, 3000 meter hinder osv.

Serieutvalget som lager lagserien, gjør en innsats som etter mitt syn er ufattelig stor, for å gjøre norsk friidrett mer spennende og «bredde-rik». De har ikke bare en takknemlig jobb da enkelte er treige med resultatlistene. For noen dager siden kom det f.eks. en resultatliste fra Florø 1.1.2011!!! I hele Akershus er vi imidlertid bra på resultater.