Tyrving – Friidrett

På tide å melde seg på til stevner!

Det blir nå en lang periode uten større stevner på Østlandet (dette skal endre seg når vi får hall i mars neste år!). I denne perioden er det viktig å fokusere på de tilbudene som faktisk er der og å løfte blikket mot de store stevnene som kommer i mars:

 ·         Husk at allerede søndag 12. feb. er det KM i stille lengde og stille høyde i Gjønneshallen kl. 14.00. Meld deg på ved fremmøte i hallen senest en halv time før stevnestart.

 ·         Det siste store banestevnet i lokalmiljøet i vinter er i Ekeberghallen 3. mars. Her bør alle som trener i Tyrving delta  – uansett alder – og ikke minst de som skal være med i UM bør være med som et ledd i oppkjøringen. Det er også en mulighet til å klare kvalifiseringskravet til UM på 200 meter for de som ønsker dette og ikke allerede har klart kravet.


 ·         De som skal delta i UM i Sandnes 9.-11. mars, må STRAKS melde seg på til sin oppmann med kopi til Kirsten – mail kirsten@tyrving.no så vi får organisert reise og overnatting
 ·         Vi satser på en stor tropp til innendørssesongens største stevne, Bamselekene i Stangehallen like ved Hamar. Tyrving pleier å være beste klubb i dette stevnet hvor det er bamser i ulike størrelser til alle deltakere i alle øvelser. Et flott stevne for utøvere i alle aldre og ekstra morsomt for de yngste utøverne. Vi har eget turopplegg – bli med og bli kjent med andre i klubben!  Nærmere informasjon finner du her.
 
 Ta kontakt med oppmennene eller med jo.nesse@storebrand.no  (926 99 045) hvis det er noe du lurer på!
Vi sees på stevnene – og selvsagt på treningen!