Tyrving – Friidrett

Fornøyd med KM

Tyrving hadde KM i hopp uten tilløp i går. Det ble etter hvert et fint stevne, da det kom en del påmeldinger rett før stevnet. Det summet av liv på sprintstripa i Gjønneshallen.

Det mest oppløftende, bokstavelig talt, resultatet kom fra vår ganske nye utøver Jon Reed Roald som klarte 1,55 i stille høyde i andre forsøk. Det lover meget bra før junior-NM i h.u.t. lørdag 3.mars. Neste og siste konkurranse før NM blir 16.februar, også det i Gjønneshallen. Vi kommer tilbake denne uka med en egen sak om ham.

Her er resultatene.

Duellen mellom Morten Haave og Paul Redford vant ikke vår kandidat. Treningen hans har vært sterkt skadelidende av den rupturen i menisken han har fått konstatert, men han anser det som like greit å stå i det, nå de siste ukene før NM og da ta operasjonen etterpå. Det ble dårlig resultat i stille lengde (3,03) men faktisk relativt oppløftende i stille høyde (nesten 1,65) i forhold til nivået på trening.

Ellers presterte de fleste bedre i stevnet vi hadde før jul. Positive tendenser derimot av Margrete Gautesen som persa til 2,32. 2,40 bør være et mål innen nær framtid, kanskje med litt spesialtrening? I G13 plasserer Petter Bærvahr (1,10) og Syver Røinaas (1,10 og 2,33) seg absolutt på øvre halvdel av årsstatistikken.