Tyrving – Friidrett

TYRVINGS LAG UNDER TYRVINGSTAFETTEN SØNDAG 22.4. 2012

Nedenfor er det satt opp et første utkast til lag under årets Tyrvingstafett. Alle som er registrert som utøvere i friidrettsgruppen er satt opp på et lag. Alle må gi beskjed til sin oppmann eller på mail til: friidrett@tyrving.no så fort som mulig – enten de skal løpe eller ikke kan delta. Si også fra hvis du ved en feil ikke er på noen av lagene, men gjerne vil løpe. De som er satt opp med uthevet skrift, har bekreftet at de skal løpe. Hvis du gjerne vil løpe en annen etappe er det fint om du sier fra. Det er mye bedre enn at du melder forfall fordi du ikke har lyst til å løpe den etappen du er satt opp på!

Vær klar over at hovedhensikten med dette første utkastet er å sørge for at alle er satt opp på et lag og å få en oversikt over hvor vi potensielt mangler løpere. De fleste lagene for 10-14 er basert på rekkefølgen i adresselistene.  Som en generell regel ber vi om at utøverne vurderer om de kan klare en lengre etappe enn de er satt opp på. Det eneste som er helt sikkert er at de endelige lagoppstillingene vil se annerledes ut. Lagoppstillingene representerer et vanskelig puslespill fordi vi i gutte- og jenteklassene må ta hensyn til at summen av alder på utøverne ikke skal overstige 63 år fordelt på fem utøvere i 10-14 og ikke overstige 85 år i 15-19. Dette betyr i praksis at mange løpere som normalt ville være på de beste lagene, må løpe på et annet lag for at alderen skal ”gå opp”. Vi ber om forståelse for dette dilemmaet.

Vi håper at de som har søsken i passende alder tar med disse slik at vi kan ha litt reservekapasitet – det er jo alltid noen som blir syke eller forhindret på løpsdagen!

Det første laguttaket ser du ved å klikke på TYRVINGS LAG UNDER TYRVINGSTAFETTEN 2012 (2) (3)

Ved å klikke her ser du hvem som har svart ja eller nei.