Tyrving – Friidrett

Rapport fra Strandebarm

Karoline Skatteboe rapporterer om egen og andre fra Tyrvings innsats i de aldersbestemte klassene i NM terrengløp. Karoline tok bronse i Jr19 og Aurora sølv i J17.

Jeg er greit fornøyd, målet var pallen og det var jo veldig høyt nivå med Ida Østerås, Frida Berge, Kristine Helle og meg blant juniorjentene. Tiden for juniorene ble ganske dårlig. Det var fordi løypen var veldig tung i utgangspunktet, og ble verre etter alle UM-klassene. Den var den veldig mye verre når vi løp enn i j17, forteller Karoline. Aurora løp der og var fornøyd med sitt sølv. Anders var fornøyd med å fullføre, tross fall, til en såpass god plassering som sjuende.

Når menn senior løp en 3000 meters løype på vinnertid 9.50 minutter, så sier det sitt om hvor dårlig løypen ble etter hvert, avslutter Karoline i sitt «reisebrev».