Tyrving – Friidrett

Ungdommens Holmenkollstafett

Tyrving vant en klasse under Ungdommens Holmenkollstafett lørdag. Det var jenter 11-13 år. Tida ble 3.57 minutter, med åtte sekunders margin ned til nummer to. Vi merker oss at de dermed slo vinnerlaget i gutter 11-13!!! Her fikk både vinneren og toeren 4.00 minutter, med et Tyrving-lag utenfor konkurranse på tredjeplass med 4.02.

I jenter 14-16 år ble Tyrving nummer tre. Med 5.05 på Tyrving ble Raufoss (4.52) og Minerva (5.00) for sterke. Det blei samme plassering for guttene, nummer tre bak Sandvin og BUL. Men det var godt prestert av begge disse lagene å holde fjerdeplassen bak seg, med henholdsvis to og tre sekunder.

Referatet fra Holmenkollstafetten, klassene menn elite og menn junior, kommer i morgen.

Laget i G14-16

Vi avslutter med noen ekstra kommentarer vi fikk av Gro Lundevik:

Det var ekstra stas da hele laget i jenter 11-13v ble intervjuet på Bisletts storskjerm og fikk fremført heia Tyrving-kamprop, skrytt av trener og godt treningsgrunnlag i vinter m.m.

Ekstra ros også til Tuva Flatebakken som til tross for feber og sår hals stilte opp for andrelaget slik at de fikk løpt. Sporty!

Gutter 11-13 var dessverre tilsammen to år for gamle men løp utenfor konkurranse og hadde en klar ledelse men en uheldig veksling medførte at de løp inn til 3. plass.