Tyrving – Friidrett

Vi anmelder friidretts-nettsider

Kanskje det kunne være en ide å tipse leserne av denne siden om andre friidrettssider, kanskje både i Norge og i resten av verden? Kanskje én side den første dagen i hver måned? Vi prøver å begynne nå. Anmeldelsen står kun for forfatterens regning.

Først ut: la-friidrett.blogspot.com

Terningkast: 5

Skrevet av: Lars Arve Røssland. Hovedjobb (☺) medlem av Statistikkutvalget i NFIF og aktiv i støtteapparatet i IL Gneist / FIK BFG Fana. På fritida dyktig presseforsker med tittel førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen.

Innhold: terningkast 5. Målgruppa er ganske lokal, så man skal være ganske interessert for å følge med hvis man sitter andre steder i landet.  Men Røssland skriver godt med oppfinnsomme formuleringer («Dermed skalla han også i taket av Tyrving-tabellen og passerte 1105 poeng»). Han viser fin entusiasme ved å kalle utøverne for «lokale heltar», og ikke minst «Fest på Jessheim» om stafett-NM. Pluss for tørr humor; «så arbeidsvilllige er me vel ikkje me andre heller i sydenvarmen», samtidig som han nettopp arbeider med blogginnlegg om friidrett. Det kommenteres veldig lite på sidene, så jeg håper de blir lest av målgruppa. IL Gneist, som Røssland hører til, linker av og til opp til LA-friidrett men ikke ofte nok.

Design: terningkast 4. Ryddig tekstmessig, men aldri et eneste bilde.

Oppdatering: terningkast 6. Det oppdateres ofte.

Har du tips til sider som burde bli anmeldt?