Tyrving – Friidrett

Gnistrende Bislett Games

Det var så mye som var gnistrende på Bislett Games. Og halve Tyrving var og så på, andre halvparten så det vel på tv, så dere fikk garantert med dere de internasjonale høydepunktene! Det er mitt inntrykk at Bislett Games står sterkere nå enn for fire-fem år siden!

Noe som vel ikke gikk på tv, var den eneste øvelsen der vi hadde med Tyrving-utøvere. Det var 1500 meter nasjonal øvelse for kvinner. Her gjorde Karoline Skatteboe og Aurora Dybedokken en gnistrende god figur! Aurora hadde et løp på den for henne moderate tida 4.46 i Bergen forrige helg. Denne gangen foretok hun et seriøst angrep på junior-VM-kravet som er på 4.28! Det er én plass ledig etter at Frida Berge har tatt kravet flere ganger, og Aurora har absolutt sjansen på dette. Eller hva sier dere til at hun persa med 16,02 sekunder (!) til 4.29,56? Et nytt og offensivt løp i et sterkt felt kan føre til knusing av kravet. Aurora kom fra bak i feltet og løp forbi flere på sluten. En av dem var Karoline Skatteboe, men hun løp også inn til pers, en forbedring fra i fjor med 15,43 sekunder og siden Hyundai Grand Prix med seks sekunder. 4.31,42 er den nye persen, og hun er heller ikke langt bak kravet.

Vi må heller ikke glemme en annen fra Tyrving som var i aksjon i kveld, nemlig speaker Jo Nesse, som bare gjør en bedre og bedre jobb!