Tyrving – Friidrett

U23-bronse til Jonas

Jonas Mögenburg tok bronsemedalje i nordisk-baltisk U23-mesterskap søndag med resultatet 7,48/+2,4 i lengde. Stevnet ble bra arrangert også søndag, men det blåste en del. Derfor få godkjente resultater.

Vi hadde to wildcard-utøvere (yngre utøvere); det var Karoline på 5000 meter og Aurora på 800 meter. Begge gjorde sine saker bra. Karoline bør være fornøyd med pers 17.26,11 — hun har mer inne ettersom feltet ikke holdt like høy fart hele veien. Aurora løp på 2.17 i et tøft felt, et lureløpsfelt, og kom inn drøye tre sekunder bak vinneren.

Katarina lyktes dessverre ikke og stoppa på 1,65 i høyde.

Til sist må vi ikke forglemme at det ble holdt ett minutts stillhet til minne om 22.7.11. Til denne stillheten ble det holdt ei innledning som vi siterer:

I dag er det ett år siden 22.juli 2011, dagen Norge aldri vil glemme. I dag skal vi minnes de 77 som mistet livet og alle som ble skadd under terroranslaget mot regjeringskvartalet og på Utøya. Vi skal også minnes alle som ble, og som fortsatt er berørt, barn, barnebarn, søsken, foreldre, besteforeldre, ektefeller, kjærester eller venner. Mange steder savnes en lagkamerat, en trener eller en som heiet på sidelinja. En tragedie som dette når veldig langt i et lite land. Norsk idrett vil vise respekt og medfølelse på denne dagen, og oppfordrer alle til å reise seg og ta del i ett minutts stillhet.