Tyrving – Friidrett

Presiseringer vedr. treningsleiren i påsken neste år

Det er gledelig stor interesse for påskens treningsleir og mange har allerede meldt seg på. Det dukker også opp en del spørsmål  rundt påmelding og andre spørsmål og vi presiserer derfor følgende:

  • Tyrving arrangerer ingen parallelle treningsleire – sprint, mellomdistanse, hopp og kast skal på den samme leiren på Alfamar.
  • Alle som var kvalifisert til UM i sommer kan delta – selvsagt også de som er eldre enn UM-deltagerne og var kvalifisert til i junior- eller senior-NM
  • Alle født i 1998 som allerede har tatt UM-krav for G/J15 år kan delta forutsatt at en voksen person har oppfølgingsansvaret på turen. En av foreldrene kan ha ansvaret for flere utøvere – ikke bare innen egen familie.
  • For alle andre som ønsker å delta på treningsleiren, vil faktorer som av idrettslig nivå og treningsdeltagelse bli tillagt stor vekt. Krav om voksen ansvarsperson gjelder utøvere født i 1998. 

Vi ser gjerne at foreldre til utøvere i 97-årgangen også deltar. Dette er en flott anledning til å ble bedre kjent med klubben, med utøverne og trenerapparatet – i tillegg til at treningsmulighetene er flotte også for mosjonister på ulike nivåer. Foreldre til eldre utøvere er også velkommen til å delta dersom det er plasser. Ved stor påmelding vil vi alltid forsøke å skaffe flere plasser, men tar forbehold om at det kan være vanskelig å garantere at prisene kan opprettholdes på angitt nivå.