Tyrving – Friidrett

Best of… søppelpost til Tyrving

Alle har hørt om eposter fra prinser eller avsatte ledere rundt om i den store verden; hvordan de vil lagre masse penger hos deg hvis du oppgir kontonummeret ditt, men at man IKKE skal svare på deres forespørsler. Vi her på tyrving.com får også masse søppelpost, men mange av dem inneholder ingen slags tilbud, og de vil ikke noe med oss. De vil bare … fortelle noe. Samtidig er det åpenbart at meldingene er postet av forsøplere som ikke vil oss vel. Derfor kan vi ikke la kommentarene komme gjennom i sin originale form, men her har jeg kopiert et utvalg av de litt morsommere:

Et av mine største mål i livet er å skrive en bok av noe slag. Jeg har alltid vært veldig glad i å skrive, spesielt historier, så jeg bestemte meg tidlig for å skrive en bok en eller annen gang i livet. (kommentar til «Tyrvings førjulssalg»)

Var innom for å dusje av meg sanda, før jeg skulle surfe videre på gledesbølgen jeg har fanget i dag. Ville forevige gledesrusen jeg hadde i øyeblikket med å skrive et innlegg, så jeg kan hente frem igjen følelsen jeg hadde igjen og igjen og igjen. Så knuste alt. Igjen ble jeg påmint hvor hårfin linja mellom lykke og ulykke er. (til «Grei sesongstart av Morten»)

Gjennom sitt arbeid med å skaffe inntekter til fotballgruppa har han mye av æren for at den sportslige suksessen de siste 3 årene har latt seg realisere. I tillegg er Odd også unikt interessert i kommende generasjoner NUIL-spillere, og stiller ofte opp på de aldersbestemte lagenes kamper og cuper gjennom sesongen. (til «Tyrvings førjulssalg»)

Om dette hadde värt et postkort, og jeg hadde funnet det i en kiosk ved havet en stekende varm sommerdag – hadde jeg kjöpt dette bums!!!! Rotete??? Vet ikke det! Det er jo slik det ser ut langs strendene, men jeg forstår at folk kanskje savner noe mer konkret å hvile öynene på….. Vakkert med frosten og de svake, nesten skimrende blåtonene! Flott levert, synes jeg. (til «En artig stavhopper»