Tyrving – Friidrett

Tyrving.no for 9 år siden

Vi fortsetter vår historiske gjennomgang av Tyrving-hjemmesider. I dag er turen kommet til 2003, etter at vi tidligere har tatt for oss 1999 og 2002. Dette året begynte vi virkelig å se tegn til Tyrvings moderne opptur. Flere viktige brikker i klubben falt på plass.

Vekk var AB-portalen, Tyrving hadde nå fått sin hjemmeside som vi beholdt fram til 2010. Denne nye sida hadde færre reklamer, kanskje for liten skrift, men designen er i det store og hele lik den vi har i dag. Venstremenyen hadde fått flere av sine «klassiske» knapper, bl.a. «Hvem er påmeldt?» En eneste reklame var det plass til, for drikkeflaske- og sportsdrikkprodusenten Maxim.

Den observante legger merke til at vi har dykket rett inn i stafettsesongen. Øverst på siden ser vi at Jan Erik Dahler og Gunnar Landgraff var ansvarlige for, og har tatt ut til, Holmenkollstafett-laget. Vi ser også at det er tatt ut 10 lag med 60 løpere til Ungdommens Holmenkollstafett. Ansvarlige her var Jofrid Holter, Hege Landgraff og Live Nesse. Tyrving hadde altså på dette tidspunktet begynt å bygge opp den fantastiske barneavdeling vi fortsatt har.

Tyrving reiste også rundt forskjellige steder og vant forskjellige stafetter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ser vi unge utgaver av veldig talentfulle utøvere, med Mia Haave i spissen. Denne årgangen, 1990, var første byggestein i Tyrvings moderne suksess, hvor 10 utøvere til UM ikke lengre ble sett på som et helt supert høyt tall.

I dagene opp mot Holmenkollstafetten ble det forresten satt besøksrekord. Ikke til noen av klubbens arrangementer, men på hjemmesida som visstnok fikk 3000 treff på en og samme dag. Høres ganske imponerende ut…

Mandag 5.mai passerte Tyrving-sidene for første gang 3000 sideoppslag på en dag. Den nye besøksrekorden lød på 3076 sideoppslag. Så stadig flere finner ut at det lønner seg å følge med på Tyrving-nett jevnlig…

Og enda mer jevnlig har nettsida blitt oppdatert siden den gang. Til sist må vi ta med nok en klassiker. I de dagene (april/mai 2003) lanserte klubben den drakta som for meg står som selve Tyrving-drakta. Dens dager er nok talte nå, så den blir en slags museumsgjenstand, men du vil fortsatt se den på visse stevner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS. Hvis du selv vil utforske videre, er linken http://web.archive.org/web/20030509084806/http://www.tyrving.idrett.no/ezp/index.php/article/archive/9/.