Tyrving – Friidrett

Superdebutant i dagens KM

Sharu Kulam var en av Tyrvings få debutanter i KM i hopp uten tilløp i dag, så ja, det var han som presterte helt supert. Han ble nylig påmeldt i junior-NM i lengde uten tilløp uten noensinne å ha konkurrert i øvelsen (!) men hadde vist seg god på trening (2,97) og klarte til og med å toppe det i dag: 3,01! Han har dermed absolutt noe å gjøre i junior-NM som går om en uke. Sharu er i 18-årsklassen og har to junior-NM foran seg innendørs. Godt mulig det blir litt høyde uten tilløp framover også, etter at han prøvde det for første gang i dag. Han har heller ikke gjort det på trening, så 1,38 er absolutt godkjent! Også Sebastian Selbekk debuterte i øvelsen, og Petter Bærvahr i g14 satte en fin pers. Dette er etter hukommelsen; resultater kommer seinere.

Det var ellers i h.u.t. at de store duellene kom. Vi hadde tre som måtte kunne kalles eliteutøvere. Katarina Mögenburg var nær 1,46 i h.u.t. (fikk 1,40) mens Morten Haave fikk sølv i h.u.t og l.u.t. med 1,65 (tangering av egen årsbeste) og 3,10 (årsbeste). Vant begge øvelsene gjorde Paul Redford, Nittedal som klarte 1,70 og hadde ett godt forsøk på 1,75. Forresten — det ble norsk veteranrekord i menn 75-79, ved Arne Søgård, Raumnes og Årnes. Vi gratulerer med 1,25 — det var meget smidig og spenstig utført! Så både debutantene og de virkelige veteranene imponerte i dag!