Tyrving – Friidrett

Meld deg på aktivitetslederkurs friidrett

Vi er så heldig at det nå vil bli avholdt aktivitetslederkurset «Fra lek til friidrett» med start torsdag 7. mars på klubbhuset vårt i Sandvika.  Totalt tre kurskvelder, de andre er mandag 11. og torsdag 14. mars.  Kurset starter kl. 1800 og holder på i tre timer hver gang.  Benytt sjansen.  Kurset  skal gi en generell innføring i friidretten sine øvelser, og hvordan en enkelt og praktisk kan gjennomføre friidrettstrening med barn i alderen 6-12 år.

Målgruppe: Instruktører i idrettslag, foreldre, trenere/ledere i idrettsskoler, kroppsøvingslærere, personell i barnehager/ SFO, og andre sentrale personer innan barneidretten. Kurset krever ingen forkunnskaper og har ikke eksamen. Utøvere i Tyrving som gjennomfører kurset, vil bli prioritert når det gjelder trenerjobber i klubben vår.
Innhold: Innføring i friidretten sine øvelser. Barnets utvikling, tips og ideer for hvordan man enkelt og praktisk kan gjennomføre lekbasert aktivitet med vekt på allsidighet og variasjon. Kurset har både teoretiske og praktiske leksjoner.
Timetall: 16 skoletimer med 4 t teori og med resten av kurset praktisk rettet.
Dato: Kursstart torsdag 7. mars påfølgende kvelder: 11. mars og 14.mars. Kurstid alle dager er 18.00-21.00. Deltakere må ta med treningstøy til praktiske økter og skrivesaker til første kveld som har mest teori.

 

Kurslærer: Morten Fossmellem mob 477 57849.
Kursavgift/Materiell: kr 500,- (blir fakturert i etterkant).  NB – deltakere fra Tyrving får dette dekket av klubben.
Påmeldingsfrist: Torsdag 4. mars kl 22.00 og max 25 deltakere får plass. Meld deg på med en gang slik at du er sikker på å få plass.

 

Påmelding: Gå inn på www.idrettskurs.no Hvis problemer der, kan du ta kontakt med Kirsten – kirsten@tyrving.no   – tlf 91854384.