Tyrving – Friidrett

OPPDATERT DUGNADSOPPSETT

TAKK til alle dere som har bekreftet at dere stiller på en eller flere av de oppsatte dugnadene.  Klikk på Dugnadsoppsett våren 2013 – oppdatert pr 200413 for oppdatert oversikt.  De som har bekreftet at de kommer på dugnaden/stevnet er markert med rødt.  Hjelp oss å fylle ut hele oversikten med rød farge  – ved å sende en mail til friidrett@tyrving.no snarest mulig for å bekrefte at du kommer på oppsatt dag, eventuelt en dag som du ønsker å bytte til.  Informasjon vil bli sendt i forkant.

For utøvere som starter treningen i Tyrving når vi om kort tid begynner ute, vil dugnadsoppgave bli tildelt etter hvert.

Merk følgende:

  • Dugnaden skal utføres av en voksen person (over 18 år). Alle som er satt opp på en dugnad, må snarest bekrefte at det passer på mail til:friidrett@tyrving.no  Oppgi samtidig navn på den som skal delta på dugnaden.  I forkant av hver dugnad, vil det bli sendt mail/innkalling til de som skal hjelpe til.
  • Dersom oppsatt vakt ikke passer, må du gi beskjed om det til samme mailadresse, og husk da å gi beskjed om hvilken dugnad du ønsker å bytte til.
  • Oppdaterte dugnadsoversikter vil bli lagt ut på www.tyrving.no fortløpende.
  • Holmenkollstafetten avholdes i Oslo sentrum lørdag 11. mai.  Her er det plass til flere dugnadsjobbere – dette er en dugnad som gir gode penger i Tyrvings kasse!
  • Tinestafetten tirsdag 14. mai har behov for mer hjelp. Denne stafetten går på dagtid og med mer enn 2000 skoleelever i sving,  blir det en stor oppgave – til øredøvende jubel.
  • DNB Tyrvinglekene som avholdes 14.-16. juni er vår desidert største dugnadsjobb (og vel også den artigste). Her må alle delta – på fem økter. Nærmere info med påmelding til de forskjellige øktene på TL, er allerede sendt ut.