Takk for støtten:

Vi har fått ny sponsor!

IL Tyrving Friidrett har fått EB Strøm som ny sponsor.

EB med hovedkontor i Drammen som har levert strøm til Nedre Buskerud og omegn i mer enn 100 år og er rimelige samt gir garantier for ren og fornybar strøm.

EB bryr seg om vekst og utvikling i markedene de er inne i, og har derfor satt i gang konseptet ”Norges Best betalte dugnad». For Tyrving sin del betyr avtalen med EB en fast sponsorsum i avtaleperioden, pluss et honorar på kr 300,- for hver ny strømkunde vi skaffer dem, samt en stor bonus hvis vi klarer å skaffe over 250, 500 eller 1000 nye kunder innen i år.

Vi håper alle vil gjennomgå EB sin avtale med Tyrving Friidrett og bidra med noen  «dugnadsminutter» på et strømbytte. Og husk du kan få din mor/far/søster/nabo osv til å bytte samme hvor de bor i landet -Tyrving vil få inntekter på byttet!

Husk å bruk linken under og skriv inn IL Tyrving Friidrett i skjemaet under …..

LINK http://www.eb.no/strom/skjemaer/bestille_strom/

TYRVING FBFor mer informasjon om ”Norges best betalte dugnad”, ta kontakt med Frode Røinaas i økonomiutvalget: Mob: 41248728 epost: frode.roinaas@gmail.com

PS. Vi kan allerede nå røpe at Frode og hans familie som første fra Tyrving har byttet strømleverandør i boligen på Haslum ( 2 strømmålere) og på hytta i Valdres (1 strømmåler). 3 x 300,- rett inn på Tyrving sin konto altså. Så nå mangler det «kun» 247 nye kunder før Tyrving får sin bonus.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar