Tyrving – Friidrett

13 lag i J10-12 er suverent gøy!

Vi snakker selvfølgelig om DNB Tyrvinglekene og storsatsingen på lørdagens Donald-Duck stafett.  Øvelsen er 4x60m.  For jenter 10-12 er lag 1 til 3, toppet mens de øvrige lagene er søkt å gjøre jevne.Lagoppsettet ser du ved å klikke HER .

De utøverne som er uthevet og i kursiv har ikke bekreftet deltakelse og det er fint om de kan bekrefte eller avkrefte så raskt som mulig til Kristin Gjertsen på mail kristin.gjertsen@hotmail.com eller tlf 977 94 948. Om noen savner seg selv på listen, kontakt samme mail/telefon. Dersom noen blir syke og må melde frafall en av de aller siste dagene må de ringe så raskt som mulig på samme telefonnummer. Foreldre som ikke er opptatt med dugnad og har mulighet til å bidra som lagledere siste timen før stafetten lørdag ettermiddag, er hjertelig velkomne og bes også om å kontakte Kristin.

Alle stafettdeltakere oppfordres spesielt til å stille på treningene denne uken der man vil bruke noe tid på å øve vekslinger med lagene og gjennomgå vekslingsfelt slik at utøverne er best mulig forberedt til stafetten.