Tyrving – Friidrett

NM løp: Aurora, Mari og Haavard tok medaljene

Aurora, Mari og Haavard sto for medaljene (sølv og bronse) i NM, pluss stafettlaget!

Aurora tok to sølv under NM og ble vår beste poengplukker i løpsøvelser! På 1500 meter lørdag ble det andreplass bak Engeset. Hun tapte spurten og kom inn på 4.27,58, men vant spurten mot Fjørtoft. På 800 meter ble det 2.14,20.

Mari Drabløs var også en glimrende medaljeplukker. På 400 meter ble det 58,23 og bronse. Hun var også med på kvinnelaget i stafett som med 1.43,60 slo utendørsklubbrekorden i j18 og jr19! Det ble sølv i løpet. Laget besto av Helene Rønningen, Jenny Marie Labråten, Sofie Olsholt, Mari Drabløs.

Det samme gjelder Haavard Lien som løp inn på 50,30. Det var tett bak sølvet med 50,15, men han spurtslo fjerdeplassmannen som fikk 50,32. På 800 meter ble det 1.56,12 og fjerdeplass totalt, men vinneren var utenlandsk og det ble dermed bronse i NM!

På sprint fikk Helene Rønningen 7,77 og sjetteplass i finalen, og Jonas Halonen 6,96 og fjerdeplass. Bare en hundredel bak bronsen og to hundredeler bak sølvet!