Tyrving – Friidrett

VI skal også på UM!

Og VI i denne sammenheng er selvfølgelig alle dommere og funksjonærer som i løpet av helgen skal legge ned et godt antall dugnadstimer slik at UM i Bærum Idrettspark blir en virkelig friidrettsfest – og et minne for utøverne, foreldre, trenere og for oss funksjonærer og dommere!  Takk til dere som stiller opp. Dommer og funksjonæroppsettet ser du ved å klikke HER.

Vi gjentar informasjonen som Jon Ølnes sendte på mail igår:

Funksjonærmottak er i 2. etasje i kafeområdet. Meld deg der når du kommer. Alle funksjonærer som skal jobbe inne i hallen, må ha joggesko. Vi anbefaler at alle funksjonærer har joggesko slik at vi kan omdisponere folk for eksempel fra kafe til arbeid i hallen hvis det trengs. Funksjonærene får T-skjorter som skal brukes når en er på jobb under arrangementet.
Du kan (i de fleste PDF-lesere) søke opp navnet ditt ved å trykke «Ctrl-F». Fortsett med  «neste» til du er sikker på at du har fått med deg alle oppgavene. Er dere flere i familien som stiller, sjekk på alle navn. Si fra med en gang hvis du oppdager feil.
De fleste oppgavene har standard varighet (se overskrift i tabellen):
  • Fredag 1615-2130 (til rydding er ferdig).
  • Lørdag 0915-1430.
  • Lørdag 1400-1930 (til ferdig ryddet).
  • Søndag 0845-1430.
  • Søndag 1400-1930 (inkludert grundig sluttrydding).
Det er en god del oppgaver som starter og/eller slutter til andre tidspunkter. For eksempel starter lengde på lørdag kl. 1100, og da trenger ikke funksjonærene å være der før 1030 (med mindre de har andre oppgaver først). Avvikende tider (fra/til/intervall) er angitt i oppsettet. Sørg for å møte presis!
Vi tar kontakt separat med (noen av) dere som skal jobbe i kafeen. Vi trenger å åpne denne «så tidlig som mulig» og håper at noen av dere har anledning til å stille tidligere enn angitt. Merk at noen vakter i kafeen starter senere eller slutter tidligere – vi trenger flest folk midt på dagen.
For felter som er merket med gult, mangler vi fortsatt funksjonærer. Vi jobber med å skaffe folk til dette. Kan du ta en ekstra vakt på ett av disse tidspunktene, så si fra!
 
Sees i hallen til helgen!
Jon Ølnes, Tyrving arrangementsutvalg
Jon.olnes@vikenfiber.no
Mobil 478 46 094