Tyrving – Friidrett

NM og UM stafetter i Grimstad for 15+

Helgen 31.5 og 1.6 arrangeres NM og UM i stafetter i Grimstad. I Tyrving ønsker vi selvsagt å stille våre beste lag i alle klasser. Klubben vil ta ut de antatt beste lagene.  Vi vil gjerne ha med oss så mange som mulig av dem som virkelig trener godt i de ulike løpsmiljøene for 15+. Vi vil derfor, slik vi har gjort ved noen tidligere anledninger, fylle opp en buss og stille med så mange lag som mulig med de utøverne som melde seg på turen.

Vi reiser fra klubbhuset på Kadettangen fredag 30.5 kl. 17.00 og returnerer fra Grimstad når stevnet er over søndag ettermiddag.  Vi skal bo på hotell Rica Hotel i Grimstad.  Her spiser vi også aftens når vi kommer frem fredag kveld. Det blir frokost lørdag og søndag og vi arrangerer middag lørdag kveld.

Endelig laguttak blir gjort etter Romerikslekene kommende helg.

De som ønsker å delta, må imidlertid melde seg på UMMIDELBART  – via denne linken:  http://www.palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=2709

Merk at også utøvere som IKKE har mulighet til å delta, må «gi beskjed» om det via den samme linken.  Det vil lette oss for mye arbeid at påmelding/ikke-påmelding gjøres vi denne linken.

Foreldre som ønsker å være med på Tyrvings tur-opplegg, bes også melde seg på via den samme linken.  Begrensning i antall plass på buss og hotel vil være avgjørende for hvor mange «ekstra-passasjer» vi kan ha med.

Link til mestserskapet er denne:  http://www.stafettnm2014.no/