Takk for støtten:

Vinnerne av EB-billetter til Bislett Games er kåret!

Tyrvings EB-kampanje i høst og vinter førte til rett under 40 strømbytter til klubben. Vår sponsor EB lovet billetter til Bislett Games til det årskullet med flest prosentvis strømbytter. På grunn av at det ville vært så få på vinnerkullet som fikk billetter, stilte EB heller opp med 8 hovedtribunebilletter med en større totalverdi. Vinneren med flest registrerte strømbytter ble Hilde Rønnevig Ebbesen som vant 4 billetter. De to andre som ble trukket ut av EB var Tone Lise Sæteren og Svein Stølen som hver vant 2 billetter. Gratulerer og takk for en god «dugnad» for klubben!

Takk også til alle som ble med og byttet strømavtale og bisto med gode midler inn til Tyrving. Tyrving får fortsatt kr 300,- per strømbytte og en stor bonussum ved totalt 100 bytter. Så gå inn på linken under og bytt om du ikke har gjort det allerede: https://www.eb.no/produkt/strom-innkjopspris/ (Skriv Tyrving Friidrett i feltet: Ønsker å gi supporterandel:)

5 spørsmål til vinneren av EB-konkurransen Hilde Rønnevig Ebbesen:

1. Til de som ikke kjenner deg, hva er ditt forhold til Tyrving friidrett?
Svar: Oppmann i G15 /G16 og mor til 2 aktive barn

2. Du ble vinner av 4 hovedbilletter til Bislett Games, hvor mye tjente EGENTLIG Tyrving Friidrett på dine bytter da?
Svar: He he, det var EB som dekket inn billettene så Tyrving fikk likevel 300 kr for hvert bytte, så mitt bidrag ble 1200,- til klubbkassen.

3. Har du merket noe forskjell siden du byttet til EB?
Svar: Nei, vi har fått e-faktura og fornøyd med det. I tillegg er prisen så langt jeg har sett i henhold til avtale.

4. Under 40 bytter ble registrert i forrige periode, hva tror du skal til for at flere Tyrvingforeldre gjør som deg og bytter til EB?
Svar: Flere må se at det gir et bidrag til klubben i tillegg til at man selv får en god avtale om leveranse av strøm. Strømmen er jo lik uansett leverandør.

5. Hva er din oppfordring til Tyrvingforeldre som ikke har byttet strømavtale til EB ennå?
Svar: Min oppfordring er at dette er en enkel dugnadsinnsats som krever lite tid av oss foreldre,  i tillegg vil de fleste tjene personlig på det også.

Takk for intervjuet og kos deg på Bislett Games!

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar