Tyrving – Friidrett

Tyrvinglekene torsdag – lørdag for klasse 10-14 år

Resultater søndag kommer som egen sak.

Med det store antall deltagere fra Tyrving i disse klassene er det umulig å presentere alle. Og siden 10-års klassen ikke har rangering blir det ikke noe mer fra denne klassen i sammendragene fra Tyrving-lekene.
For klassene 11-14 år prøver vi som minimum å få med alle som ble topp 6.

Torsdag
Eneste Tyrving-deltager i disse klassene denne kvelden var Arne Marius Nesheim som kastet diskos i 14-års klassen. Ettersom han er bare 12 år var 2. plass med et lengste kast på 24,70 imponerende.
Enda mer imponerende er at han under Romerikslekene satte Tyrving-rekord med 27,37!

Fredag
13 åringene var på Donald Duck Games denne kvelden, men vi fikk noen gode resultater fra 14-åringene:

Aroran A. Philip løp inn til en fin 6. plass på 200m med tiden 27,04. Enda bedre gikk det i lengde der han ble nr 4 med 5,36.
Felix Baastad Berg ble nr 7 på 600m med 1,42,91.

Blant jentene ble Lucie Magdalena Lunde Bang nr 7 på 600m med 1,49,39, og Kristin Austgulen Fosnæs nr 9 med 1,50,22.

Lørdag
Her starter vi med stafettene:
På 4 x 60m for G10-12 kom to Tyrving-lag på pallen, henholdsvis som nr 2 (Aleksander Elde Holmboe, Niels Pretorius, Brage Buseth Hammerstad og Nikolai Elde Holmboe)  med tiden 35,01, og nr 3 (Sander Berger Hartmann, Håkon Einar Stokke Ringen, Noem Rana og Kasper Engeset) med tiden 35,46.
I G13-14 ble det ene laget vi stilte (Felix Mathias August Skippervold, Martin Hallan, Aksel Sales 0g Aroran A. Philip) nr 4 med tiden 32,64, bare fire tideler fra 2. plass.
Blant jentene fikk vi en 5. plass i J10-12 (Martine Aarnes, Cornelia Johnsen Braseth, Sofie Lønskog og Anna Langeland) med tiden 36,31 og 7. plass (Maren Berglund, Fredrikke Sundsby Kjølstad, Hanne Sagen og Elina Løken Dahl) med 36,91.
Beste lag i J13-14 ble nr 8 (Ronja Auran Selli, Kaja Skålevåg, Anastasia Schnell og Linnea Gateman) med tiden 33,47.

Individuelt starter vi med G11:
Niels Pretorius er en rask gutt, noe han beviste med å bli nr 2 både på 60m med 8,94 og på 200m med 30,25. Her fikk vi også fine resultater av William Randmæl Jones, nr 4 på 60m med 8,99 og nr 6 på 200m med 30,41.
Magnus Holt Holgersen ble nr 4 i kule med 6,83. Her ble William Randmæl Jones nr 7 med 6,75.

Så over til G12:
Håkon Einar Stokke Ringen ble beste Tyrving-gutt på 200m med tiden 28,95 som ga en 4. plass. Deretter fulgte Sander Berger Hartmann som nr 6 (29,10) og ytterligere to på topp 10, selv om flere av de beste fra klubben ikke stilte på denne øvelsen.
Men på 500m terrengløp stilte alle, og der fikk vi dobbeltseier. Brage Buseth Hammerstad vant sitt heat og sammenlagt, mens Nikolai Elde Holmboe vant det andre heatet på en tid som ga andreplass. Videre fulgte Aleksander Elde Holmboe på fjerdeplass og Håkon Einar Stokke Ringen på sjette.
60m ga ingen topp-plasseringer, men våre kom som perler på en snor; 6. Aleksander Elde Holmboe (8,96), 7. Håkon Einar Stokke Ringen (9,00), 8. Sander Berger Hartmann (9,07), og ytterligere 4 blant de 20 beste i en klasse med 45 deltagere.
Aleksander Elde Holmboe kom endelig på pallen i lengde der han ble nr 3 med 4,32. Her ble Håkon Einar Stokke Ringen nr 5 med 4,29.
Siste øvelse for disse lørdagen var Liten ball der Kasper Engeset ble nr 4 med 46,65. Sebastian Helgheim kom på delt 5. plass med 45,73.

Videre til G13:
Her var det tynt med deltagere fra Tyrving. Eneste topp 10-resultater var 5. plassen til Peter Petersen-Øverleir i kule med 10,12, og 9.plass til Øystein Bjørtvedt i samme øvelse med 8,57.

Avslutter gutteklassene med G14:
Aroran A. Philip tangerte 6. plassen fra 200m fredag på lørdagens 60m der han løp inn til tiden 7,75. Dette var også en klasse med forholdsvis få Tyrving-deltagere.

Da går vi over til jentene, starter med J11:
Her var det mange deltagere fra Tyrving, men foreløpig lite topp-plasseringer. Det skal dog bemerkes at det var over 40 deltagere i mange av øvelsene. Beste resultat var Oda Rafen og Fredrikke Sundsby Kjølstad som delte 8. plassen i høyde med 1,20.

Fortsetter til J12:
Også her var det mange Tyrving-deltagere, men med 75 deltagere på 60m og 74 deltagere i lengde er det hard konkurranse om topp-plassene.
På 500m terrengløp ble Anna Langeland nr 7 og Emma Louise D. Strøm nr 8.
Anna Langeland ble også nr 9 på 60m med 8,93.

Nest siste klasse er J13:
Igjen en klasse med mange deltagere, både fra Tyrving og totalt.
Her fikk vi pallplassering ved Anastasia Schnell sin tredje plass på 200m hekk med 31,61. Her ble Juni Gjertsen Barkbu nr 5 med 31,87.