Tyrving – Friidrett

Har du meldt deg på Tjalvelekene?

Vi håper alle har fått trent godt i det fantastiske sommerværet! Nå har du sjansen til å delta i sensommerens største stevne – Tjalvelekene på Bislett 15.- 17. august. Stevnet er åpent for alle klasser fra G/J10 til senior og det er et stort og godt øvelsesutvalg.

For dem som skal delta på NM er dette en fin mulighet til en oppkjøring før mesterskapet påfølgende helg, for alle som skal til UM er det en utmerket mulighet til å ta kravet i nye øvelser eller til å forbedre seedingen i favorittøvelsene. For 13-14 er Tjalvelekene en viktig arena for de siste fremstøt mot en plass på Akershus’ kretslag til PEAB-lekene – både for dere som allerede er kvalifisert og uttatt, men som gjerne vil være med i flere øvelser – og for dere som ikke har fått plass ennå!

Men – aller mest er det en flott anledning for alle til å delta på Norges hovedarena for friidrett og til å møte utøvere fra store deler av landet til kamp om gode resultater og nye perser – uansett alder og eget nivå!

Påmeldingsfristen er 9. august, men meld deg like godt på med én gang – slik at oppmann slipper ekstraarbeid og du slipper å betale etteranmeldingsgebyret!

Er du i tvil om du allerede er påmeldt eller ønsker å se hvem andre fra Tyrving som skal være med, kan se det via denne linken:

http://tyrving.idrett.no/10/f/terminlister/hvem-er-pameldt/?stevneId=910