Takk for støtten:

Dugnadspåmelding til Thon Hotels Tyrvinglekene og Nordisk landskamp

Det nærmer seg vinterens store innendørs happening i Bærum idrettspark.  Det dreier seg da selvsagt om Thon Hotels Tyrvinglekene (fra 10 år til senior) og Nordisk landskamp (for seniorer).  Disse to stevnene avvikles helgen 13. til 15. februar, og Tyrving er arrangør.
Friidrettsstevner krever mange folk – som dommere og funksjonærer. Oppgaver for alle!  Vi må be om at alle som har med barn i friidretten i Tyrving melder seg til dugnadsinnsats ved å bruke denne linken til vårt dugnadsskjema:

http://www.palisoft.no/pmdb/?arrid=2863

Vi ønsker snarest mulig tilbakemelding, slik at vi rask kan begynne fordelingen av arbeidsoppgaver.  Vi regner med at dere som har utøvere med på Tyrvinglekene, stiller på 2-3 økter.  Dette vil selvsagt bli hensyntatt ved neste dugnadsinnkalling.
NB – merk at for dere som skal på vinterferie den aktuelle helgen, er det muligheter til å hjelpe til med rigging torsdag 12. februar.
HUSK også å melde på utøver til Thon Hotels Tyrvinglekene. Mer informasjon ser man via denne linken: http://tyrving.idrett.no/10/f/tl-inne/thon-hotels-tyrvinglekene/  Påmelding gjøres som vanlig til oppmann for de forskjellige aldersgruppene.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar