Tyrving – Friidrett

661 påmeldt til Thon Hotels Tyrvinglekene

Om en snau uke er det klart for Thon Hotels Tyrvinglekene Inne og Nordisk Innendørslandskamp i Bærum Idrettspark. Det blir nok en stor friidrettsfest i en flott hall.

Startlister er nå lagt ut på denne siden: http://www.tyrvinglekene.no/37489-Startlister  Er det noen etternølere som har lyst til å være med, så send snarest en mail til friidrett@tyrving.no med informasjon om navn, øvelser og klasse.  Selv med 661 påmeldte i skrivende stund, er det plass til flere, fra Tyrving og andre klubber.

Denne helgen er alle tiders anledning til både å konkurrere selv og til å bli inspirert av Nordens beste utøvere. Vi får ikke de offisielle deltakerlistene for landslagene før i starten av neste uke, men vi håper jo at de aller fleste av nordens beste friidrettsutøvere skal delta.

Landskampen er lørdag 14/2 med øvelsesstart 15.30 og slutt ca. 18.30. Da skal vi fylle tribunene i hallen (det er gratis adgang). Og resten av helgen skal vi sette perser selv under konkurransene i Thon Hotels Tyrvinglekene Inne der vi ønsker at alle Tyrvings utøvere deltar. Vinterferien starter ikke før på mandag i år!