Tyrving – Friidrett

Fantomløp av Amalie i USA!

Under det amerikanske studentmesterskapet i Fayetteville løp Amaslie Iuels lag fra USC inn til utrolige 3.29.63 på 4 x 400 meter. Dette er tre sekunder bedre enn norgesrekorden på distansen utendørs og to sekunder bedre enn vinnertiden i EM i Praha forrige helg!

unnamedAmalies etappetid var på fenomenale 52.08 som er godt under norsk rekord både innendørs og utendørs (52.78/52.45). Bare to løpere i finaleheatet i EM løp fortere enn dette – to sisteetappeløpere som var i tidenes hardeste fight om stafettmedaljene, mens Amalie nok løp for seg selv!

Lagets tid var for øvrig skolerekord  for Amalies universitet, USC i Los Angeles, som har 45 OL-gull i friidrett. Hun trenes da også av en av vinnerne – Quicy Watts som løp på 43.50 da han vant i Barcelona i 1992.