Takk for støtten:

Jo flytter til Stockholm

Som folk har fått med seg, har statistikken i Norsk Friidrett blitt forbedret de siste årene. Derfor er vår egen Jo Nesse nå ansatt i Svenska Friidrottsförbundet for å jobbe med tilsvarende utbedringer der. Han flytter til Stockholm når utesesongen starter offisielt den 1. mai.

Vi i Tyrving kan ikke gjøre annet enn å ønske lykke til med jobb-byttet, når Jo først har bestemt seg for det, men skulle selvsagt gjerne beholdt vår altmuligmann.

— Etter å ha gjennomført alt jeg kan oppnå i statistikkarbeidet i Norge, er jeg glad for nye utfordringer, sier Jo i en epost som gikk til sentrale personer i friidretts-Norge i dag morges. Hans kone Live blir selvfølgelig med, og har fått jobb på Veterinärhögskolan.

Se omtale av Jo på 60-årsdagen i 2013.

Jo Nesse har vært en populær speaker på Tyrvinglekene, alle slags mesterskap — og hele 28 ganger på Bislett Games. Der har han heller ikke tenkt å slutte med det aller første.

— Jeg har fått tillatelse av arbeidsgiver til å vende tilbake som speaker på årets Bislett-utgave 11. juni, mot at svenske ungdommer blir prioritert i noen av forøvelsene, forteller Jo i en epost. 100 meter for kvinner er en av forøvelsene som vil fylles opp med svensker, så det vil dessverre bli umulig med Tyrving-deltakelse der i år.

Årets Tyrvinglekene kolliderer derimot med veteran-SM i terrengløp, og der får ikke Jo fri, så vår klubbleder Einar Drabløs har allerede måttet gå i dialog med mulige erstattere. Vi kommer tilbake med hvem dette blir.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar