Tyrving – Friidrett

Romerikslekene søndag

Andre dag av årets Romeriksleker bød på bedre forhold værmessig. Dette gjorde sitt for både stemning og resultater for Tyrvings utøvere på Romerike stadion. Våre utøvere bemerket seg både med bred øvelsesdeltagelse i de yngre klassene, men også med mange flotte resultater.

Trekløveret Sondre, Jonathan og Hampus.

Sondre Audahl Vik, Jonathan Hertwiig-Ødegård og Hampus Åstrand var Tyrvings utøvere i 11-årsklassen. På 60m hk karret Sondre og Jonathan til seg henholdsvis 2 og 3 plass med tidene 11,20 og 11,84. Ellers deltok disse tre også i 600m (Jonathan og Sondre nr 4 og 5), spyd og slegge (Hampus 7 og 5).

I gutter 12 år hadde Tyrving bare med en utøver på søndagen. Men Jørgen Brenna Loennechen tok like gjerne seieren i sin klasse med et støt på 7,63.

Aleksander Eide Holmboe, Nikolai Eide Holmboe og Marius Sjølie i gutter-13 stod fram med sin allsidige deltagelse også på søndagens del av stevnet. Deltagelse på 200m, 60m hk, lengde, slegge og spyd viser en iver og konkurranselyst, som er flott å se.

Haakon Petersen Amble og Aroran Antony Philip i henholdsvis g-14 og g-15 deltok i 200m og lengde. Aroran løp inn til respektable 24,98 og fikk med det 4.plass på 200m, mens Haakon fikk tiden 28,76. I lengde hoppet Aroran 5,18 og Haakon 4,83. Joacim Lunde i g-15 fikk 7.plass med et kast på 36,15 i spyd.

I lengde g-16, vant Erik Lønskog med et hopp på 5,66. Sondre Alexander Høyland (g-17), som har vist strålende vårform i spyd, fikk opp et kast på 60,58 og fikk med dette 2.plass bak svenske Rasmus Eriksson som kastet hele 67,61.

I MS stod Albert Sperstad og Harald Østberg Amundsen fram med fine tider. Ungguttene på henholdsvis 16 og 17 år tok de to øverste plassene på resultatlisten med tidene 8,51,57 og 8,52,75.

Siri og Synne – fornøyde Tyrving-jenter på Romerikslekene

I j-11 hadde Tyrving seks jenter på deltagerlisten. Jentene deltok i 60m hk, 600m, høyde, kule og slegge. I høyde tok Synne L. Nesheim 2.plassen med et hopp på 1,15, samme høyde klarte også  søster Siri. Synne Fiva, Anne Mimmi Wahlstrøm hoppet 1,10, mens Eirin Westerheim hoppet 1,00.

Merethe Sperstad fikk tiden 1,58,26 på 600m og ble dermed nr 9 i 12-årsklassen. Alva Barthel sveen ble nr 10 i kule med et støt på 6,93 i samme årsklasse.

Synnøve Undset, Cornelia Johnsen Braseth og Sofie Lønskog deltok i 13-årsklassen. På 200m ble jentene henholdsvis nr 10, 16 og 19. Synnøve og Sofie fikk delt 4. plass i høyde med resultatet 1,30.

Flott lang-hekk-løp av Anastasia.

Anastasia Schnell deltok i to øvelser på søndagens Romeriksleker. Det resulterte i en 1. plass på 300m hk, 47,11 og 3. plass i høyde med 1,50.

Helena Kastelein og Andrea Kristiane Dammen tok henholdsvis 2. og 3. plass i høyde, begge med et hopp på 1,45. I lengde hoppet de seg til en 6. og 7. plass. Helena deltok i tillegg i stav, noe som resulterte i et hopp på 2,30 og 2. plass.

Fanny Åstrand var eneste Tyrvingjente i 16-årsklassen, søndag. Hun løp inn til tiden 28,66 på 200m, noe som gav henne en 9. plass.

Alene som Tyrving-jente i sin klasse var også Marthe Sofie Haugli Røe. Hun løp 300m hk på tiden 48,93 og hoppet 4,93 i lengde.

I KS viste Ane Dahlen takter med sitt kast på 48,81. Et fint resultat så tidlig i sesongen. Vi satser på at det ikke er lenge før vi ser Ane over 50 m igjen.

Neste stevne for våre Tyrvingutøvere er Askerlekene på Føyka kommende helg.