Tyrving – Friidrett

Fortjenestediplom til Heidi og Kalle

Akershus friidrettskrets var glade for å kunne dele ut fortjenestediplom til Heidi Hvistendahl og Kalle Wiggen under Tyrvinglekene lørdag.

Diplomet heter Norges Friidrettsforbunds diplom for administrativ innsats og utdeles av president og generalsekretær, etter innstilling fra kretsen. Det var overraskede og glade mottakere som fikk diplomene av kretsens nestleder på lørdag.

Begrunnelser

Heidi Hvistendahl: Født 1963, ekte klubbutøver. Satte sine perser i hekk og lengde mellom 1979 og 1981, ble etter hvert gift og da selvsagt med en annen fra Tyrving. Har lang fartstid med egne barn i klubben i minimum de ti siste år. Har vært trener. Arrangementsansvarlig og dermed styremedlem i friidrettsgruppa. Dommer i lengre tid og oppgraderte seg til forbundsdommer i 2013. Lengre fartstid i komiteen for Tyrvinglekene, deriblant jobben som funksjonæransvarlig. Samme jobb i komiteen for UM i 2009. ++. Uttalte lørdag (før hun visste om diplomet) at jobben som funksjonæransvarlig kanskje tar 100 timer, og det tror vi på.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heidi med fortjenstediplomet.

Kalle Wiggen: Født 1943, svært lang fartstid, ble kasttrener i Tyrving helt tilbake i 1966 og trente elitekastere som Arne Os (80,30 i spyd!), Elin Pentz (46,32 i spyd), Dagfin Reium (43,34 i diskos) og Yngvild Mürer (43,30 i diskos). Var i utlandet en periode i jobbsammenheng, seinere trener i Asker Skiklubb og så Tyrving igjen. Har vært med på å trene de «egenproduserte» kasterne Tyrving har hatt de siste årene, inkl. Ane Dahlen (U18-VM-deltaker 2011). Er nå etter fylte 70 fortsatt kasttrener hos oss. Også vært leder i funkis-idrett. Alle liker Kalle, og han liker nok alle også.

Kalle med utdeleren Morten.

Kalle med utdeleren – og sin tidligere skoleelev – Morten.

Disse har fått den

Diplomet deles ut bare annethvert år. Tyrving har nå et fint knippe motakkere, dette er mottakerne av dem som er administrativt aktive i dag:
  • Kirsten Larsen, 2009
  • Jofrid Holter, 2011 (en variant av diplomet ved navn «erkjentlighetsbevis»)
  • Heidi Hvistendahl, 2015
  • Kalle Wiggen, 2015
  • I tillegg hadde Jo Nesse allerede fått NFIFs aller høyeste utmerkelse, NFIFs fortjenestemedalje, i 2002, samme år som han ble aktiv i Tyrving.