Tyrving – Friidrett

NM dag 3: gledelig stafettsølv

Kvinnelaget tok sølv på 1000 meter stafett. Best ellers var Helene Rønningen med femteplass på 200 meter med 24,89/+0,9.

Helene Rønningen, Heidi Hessan Næss, Mina Marie Anglero og Mari Drabløs ble NM-heltene våre denne søndagen med 2.14,12 på de 1000 meterne. Det var ganske klart bak vinnerne, men bare 0,12 sekunder foran bronsevinnerne i Kristiansands IF. Meget gledelige spurtegenskaper!

Gutta med Theo Halvorsen, Jonas Halonen, Markus Nikolai Berner og Hallgeir Martinsen kom på femte i 1000 meter stafett med 1.57,80. Markus, Hallgeir og Lars Stølen hadde da deltatt på 200 meter tidligere på dagen, men røket ut i heatet. For kvinner ble Mina Marie utslått i heatet og Heidi i semifinalen i samme øvelse.

Karoline Egeland Skatteboe sto først oppført på femte plass på 10 000 meter, men fullførte i realiteten ikke løpet.

Katarina Mögenburg startet ikke i lengde i dag, hvor hun resultatmessig kunne hevdet seg. Frederik Jahr startet ikke i mesterskapet, dessverre, ei heller Kari Strømhaug i stav.

Da ser vi fram mot Tjalvelekene neste helg, med innlagt elitestevne. Foreløpig er det bare Hallgeir av NM-farerne som er påmeldt på elitestevnet, men også en del andre, deriblant Marie Skjæggestad som har vært opptatt med å ta bronse i EYOF i Georgia!