Takk for støtten:

Til foreldre for 13 år og eldre

Lisens er noe forbundet har innført, og som er en starttillatelse for alle stevner. Skal man delta i ett eller flere stevner må man ha betalt lisens (for 13 år og eldre. Husk at man regnes som 13 år i hele 2016 selv om man er født så seint som 31.12.2003)

Vi sakser litt fra forbundet:

Medlemmer i norske friidrettsklubber som er mellom 13 og 80 år kan kjøpe årslisens og vil da være forsikret på trening og i samtlige friidrettsarrangement i Norge og andre land de deltar, inkludert mosjonsløp, kappgang, turmarsjer og motbakkeløp. I tillegg vil lisenstakere få rådgiving og hjelp til å bestille time hos Idrettens Helsesenter sin skadetelefon.

Helårslisens for 2016 kan kjøpes via denne linken: http://mosjon.friidrett.no/lisens2016

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar