Tyrving – Friidrett

Bamselekene – bli med på Tyrving-turen!

images (2)Bamselekene i Stangehallen – litt sør for Hamar –  er Norges største innendørsstevne i friidrett for barn og ungdom og arrangeres i år 12. og 13. mars. Denne weekenden satser vi på å få til en skikkelig Tyrving-mønstring med utøvere fra alle treningsgruppene – fra 10 år og oppover. Og premiene på Bamselekene det er selvfølgelig bamser i ulike størrelser! Det er bamse til samtlige deltakere i alle øvelser. Lagbamse til de tre beste lagene. Vi fortsetter tradisjonen med at dersom Tyrving vinner en av de store bamsene, blir den loddet ut blant våre deltakere!
Vi reiser med buss fra klubbhuset på Kadettangen – avreise forventes kl. 0700 lørdag morgen. Retur søndag kveld etter stevneslutt.  Vi bor på Vikingskipet Motell og Vandrerhjem i Hamar – ca. 10 min. fra Stangehallen. Foreldre og søsken kan være med dersom det er plass. Turen koster kr 800 pr. person (uforandret fra 2010). Prisen inkluderer transport, overnatting, middag lørdag kveld, frokost og matpakke søndag.
Fristen for påmelding til Tyrving-turen er 22.februar via palisoftlinken: http://www.palisoft.no/pmdb/?arrid=3135  Turen betales innen samme dato til Tyrvings konto:  9235.17.25747.  Vi har bestilt ca 50 plasser på Vikingskipet Motell og Vandrehjem.  For å være sikker på å få en av disse plassene, bør du sende din påmelding snarest mulig!
Øvelsesprogram kommer!  Frist for påmelding i øvelser til Bamselekene og øvelsene er 29.februar  ved mail til din oppmann eller via minidrett.
Se oppmannsoversikten ved å klikke på http://tyrving.idrett.no/10/f/oppmenn-kvinner/