Tyrving – Friidrett

Tyrvinglekene innendørs – deltagerrekord og landskamputtak!

Etter to års «prøvedrift» i Norges flotteste friidrettshall – det siste med en innlagt landskamp mot våre nordiske naboer, ser det ut til at årets Thon Hotels Tyrvinglekene vil by på en radikal økning i deltagerantallet. Påmeldingen ligger langt over de to foregående årene der vi endte opp med drøye 720 deltagere. Kanskje kan vi i år true de herlige Bamselekene som landets største innendørsstevne!

Stevnet byr på et omfattende program for alle aldersklasser – for seniorer er alle landskampøvelsene bortsett fra 1500, på programmet. Dette er ingen tilfeldighet og landslagssjef Ronny Nilsen bekrefter at stevnet blir viktig for uttaket til neste helgs landskamp mot Sverige, Finland og Danmark neste helg.

Påmeldingslistene bærer da også bud om hard kamp om plassene – ikke minst på sprintdistansene. Våre egne Jonas Halonen og Helene Rønningen skal blant annet være med å kjempe om landslagsplasser. Men stevnet byr også på store felt i de aldersbestemte klassene som har flott deltagelse fra hele landet. Les mer om dét her.

Alt skulle med andre ord ligge til rette for stor friidrettsfest på Rud neste helg. Så får vi se hvor mange av hallrekordene som må byttes ut på den nye, flotte tavlen i hallen som kommer opp til NM fire uker senere. Her får alle rekordholderne navnet sitt inngravert på metallplater og når rekorden en gang blir slått, vil platene overrekkes den gamle rekordholderen!

P.S. Påmeldingsfrist for Tyrvinglekene innendørs er i dag!

Redigert utgave av et innlegg på friidrett.no i dag.