Takk for støtten:

Helene, Katarina og Jonas på landslaget

Helene Rønningen, Katarina Mögenburg og Jonas Mögenburg er tatt ut på landslaget i innendørslandskampen mot de nordiske landene i Sverige lørdag.

Katarina og Jonas har vært i norgestoppen i årevis siden de begynte å konkurrere i Norge for ti år siden. Helene Rønningen har hatt en utvikling som både har vært jevn og rask – og nå var hun nede i 7,44 og 24,04 på 60 og 200 meter under Tyrvinglekene. Hun tar dermed plass som lagkamerat med Ezinne Okparaebo på distansene.

Når vi snakker enda høyere nivå, så kan vi snakke om kvalik-krav til innendørs-EM som var på 7,40 i fjor (200 meter konkurreres det ikke i under slike mesterskap). Innendørs-EM arrangeres i oddetallsår, altså neste år. Kravet til innendørs-VM er 7,32.

Men utendørs i år er det EM med et 200-krav på 23,60 og et 100 m-krav på 11,50. I høyde for kvinner er EM-kravet 1,90, noe Katarina absolutt kan klare.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar