Tyrving – Friidrett

Fine 1500-løp på Jessheim

I det strålende sommerværet i kveld benyttet Steinar Gjønnes (22) og Sander Berrefjord (18) anledningen til å pynte skikkelig på persene sine på 1500 meter. Stevnet inngikk både i den legendariske UKI-karusellen og i den suksessrike nyvinningen BMC’s løpsserie. Stevnet var mest epokegjørende for Steinar som for første gang klarte kravet til junior-NM da han stormet inn på flotte 4:04.90 – mer enn tre sekunder under kravet og fire sekunder bedre enn den gamle persen. Sander løp sin første 1500 på et par år og satte en enda bedre pers – 4:04.37. Sander klarte som kjent kravet til senior-NM på 800 meter under Grand Prix-stevnet på Hamar i mai.

Didrik Warlo, som har to sterk løp på 800 allerede i år, måtte stå over på grunn av en lett forkjølelse. Under fire minutter er innen rekkevidde for alle disse tre gutta i løpet av sesongen!

Bildet viser Sander Berrefjord i midten og Steinar Gjønnes til høyre.  Til venstre sees Sebastian Selbekk.  Bildet er dessverre ikke av helt ny dato.  Det viser behovet for nye bilder til vår web-side.  Send oss bilder – og gjerne også tekst – fra store og små stevner.  Mailadressen er friidrett@tyrving.no