Tyrving – Friidrett

Ungdomslekene 2016

Sist helg var det Ungdomsleker på Jessheim. Takk til Dag Henning Kleven for innsendt innlegg fra lekene.


Ungdomslekene er et uoffisielt norgesmesterskap for 13 og 14 åringene. Deltagere blir plukket ut gjennom kretsen og representerer kretsen i stevnet. Det arrangeres på 3 steder i Norge samtidig og det er en høytidelig åpning med innmars.

Akershus gjorde det bra og havnet på andre plass bak Oslo og var godt representert med mange Tyrvingutøvere.

Fra Tyrving ble følgende tatt ut av kretsen for å representere Akershus: Sigurd Klemetsen, Anders Mørdre Davidsen, Jørgen Brenna Loennecken, Jo Magnus Kleven, Andreas Lerø, Isak Leknes Frey, Anders Grøgaard, Bastian Berthelsen, Tarjei L. Nesheim, Aleksander Elde Holmbo, Nikolai Elde Holmbo, Matinius Lie-Petterson, Brage B. Hammerstad, Sebastian Helgheim, Lars Ådland, Christian Lervik, Kasper Engeset, Maja Vullum, Bertine Hanneberg, Helga Østensen, Alva Sveen, Anna Langeland, Cornelia Johnsen Braseth, Astrid Bakke, Synnøve Undset og Maren Berglund

Utrolig gøy at så mange fra Tyrving har deltatt på stevner, hatt det gøy og kvalifisert seg til å være med. Dette er vi stolte av.

Resultater finnes på denne linken: http://webres.andro.no/ungdomelekene/2016/jessheim/

Masse bra resultater i alle grener. Kast er en relativt liten gruppe i en så stor klubb som Tyrving, men de kastet fra seg; Jørgen Brenna Loennechen kaster ny personlig rekord i Spyd på 28,79 og det holdt til 6. plass. I kule dro han til med sølv. Jo Magnus kastet også ny personlig rekord i slegge på siste kast med 29,81 og det holdt også til sølv. I kule G14 kastet Brage Buseth Hammerstad 7,16 og 9 plass i en tøff klasse. .