Tyrving – Friidrett

Herlig avslutning på Ungdomsmesterskapet!

10 gull, 5 sølv og 5 bronse ble medaljebeholdningen etter årets ungdomsmesterskap. Utøvere, trenere og lagledere for øvrig har hatt en riktig så vellykket helg i Sandnes, sett med sportslige øyne. Foruten om alle medaljer har alle utøvere fra Tyrving prestert oppimot sitt maksimale nivå og virkelig hevet seg i konkurransene. Mange har perset, vært oppimot pers eller kommet seg tilbake på banen etter sykdom/skade. Vi gratulerer dere alle med å ha ytt deres beste og representert klubben på en ypperlig måte.

14212130_10155183189588502_3409014718819926144_n

Fra søndagens resultater nevner vi noen av de som fremhevet seg spesielt. Etter mesterskapsrekord allerede i forsøket med 23,94, vakte det spenning rundt 200m-finalen i dag for Helene Rønningen. Igjen suste bursdagsbarnet, som ble 18 år i dag, i ensom majestet over mållinjen med nok en strålende tid; 23,91 og ny mesterskapsrekord igjen. Med sine gull på både 100m (som for øvrig ble strålende 11,45, men i litt for snill vind, +2,2) 200m og lengde, ble Helene i tillegg premiert med bestemannspris for beste jente i mesterskapet. For en sesong det har vært! Didrik Warlo slo til med gull på favorittdistansen 800m, i tillegg til å dra i land gullet på sin siste etappe i den eldste klassen på 1000-stafetten. Her var det aldri tvil om hvem som skulle vinne. Tyrvings gutter satte alle vekslinger og viste seg sterkest igjen. Av andre resultat skal vi heller ikke glemme Markus Berner i G 18/19, som igjen viste stayer på oppløpssiden på dagens 200m-finale og bli ungdomsmester for andre gang (110mhk) i løp av helgens mesterskap. I samme klasse og finale var Kenneth Gulbrandsen så nære så nære pallen, men måtte takke seg til en fin 4.plass(som på 100m). Likevel for Kenneth sin del, to perser i forsøk og finalen på 200m, lar seg høre. Andrea Dammen lå lenge på 6.plass i lengde for J16, men i sitt siste hopp viste hun seg virkelig fram som konkurransemenneske, med ny pers (for andre gang i konk) på 5,01, 4.plass og bare 7cm bak bronsen. Aroran Philip G16 klinket også til med ny pers i lengde med fine 6,32, bare 6cm fra bronsen. Pers med nesten 60 cm på 16-åringen! Syver Røinaas ble medaljegrossist i helgen med sine 4 medaljer. På sistedagen ble det bronse på 200m og gull på stafetten. Mina Angelero, fikk en herlig bronsemedalje på 800m i dag. Fint å se Mina i godt driv, på en distanse hun ikke har alt for mye erfaring med. Vi tror absolutt at det ikke er siste gang vi ser Mina på denne distansen. Constance Løken Dahl viste stayer og vilje med sitt løp på 2000m i dag. 5.plass og 7,05,66 lar seg høre. Constance var også nære medalje på sin 800m, lørdag, med tiden 2,21,42 og 4.plass. Våre 15-årige jenter viste seg fram i helgen. Dette gjaldt også Maria Aaberg. I dag var det 200m finale som gjaldt. Tiden ble 27,03, noe svakere tid enn i semien, men en fin 7.plass ble det. Dessverre i går, nådde ikke Maria helt opp til sitt maksimale i lengdekonkurransen, men hun fikk likevel en sterk 4.plass med hoppet 5,22, etterfulgt av 4 døde hopp, som muligens var lange.. Flere sjanser kommer.

Gratulerer med et flott UM til alle tyrvingutøvere og takk for strålende innsats alle trenere, lagledere og supportere som var tilstede på Sandnes stadion i helgen!