Tyrving – Friidrett

Dommer- og funksjonæroppsett UM

Nå nærmer det seg årets norske innendørsmesterskap for 15-22 år (UM) – og kabalen med dommer- og funksjonæroppsettet er på det nærmeste klar. Siste versjon er ser man ved å klikke på denne linken: 2017 UM inne dommer og funksjonæroppsett (020317)

Søk på navnet ditt slik at du er sikker på å få med deg korrekt tidspunkt for fremmøte. Noen har flere oppgaver både i løpet av en dag og i løpet av helgen. Tidspunkt for fremmøte ser man for de aller fleste av funksjonene.

Alle dommere og funksjonærer må melde seg hos dommer/funksjonæransvarlig i 2. etasje i Bærum Idrettspark. Der vil det også bli utdelt arrangør-t-skjorte, samt lapper for pizza/pølser. Der er det også et eget rom kun for dommere og funksjonærer hvor man kan spise og slappe litt av – når tiden måtte tillate det.

Når det gjelder trafikken til Bærum Idrettspark, så merk at det er normalt lange køer fredag ettermiddag fra Oslo og vestover. Det er kritisk ved avkjørsel fra Drammensveien (E18) til Ringeriksveien (E16). Kjørbotunellen, i nevnte avkjørsel, går nå også bare i ett løp, og dette kan medføre forverrete trafikkforhold.

Som vi alle ser av dommer- og funksjonæroppsettet er det veldig mange personer som trengs for å avvikle et stort friidrettsstevne. Takk for at DU er en av dem som vil være med på å gjøre dette UM til en stor opplevelse for norsk friidrettsungdom!