Takk for støtten:

Innkalling til årsmøter (oppdatert)

2017 årsberetning friidrettsgruppen

2017 Friidrett regnskap og 2018 Budsjett

Det vil bli levert ut noter til regnskapet på årsmøte på mandag.

Velkommen til årsmøte i friidrettsgruppen.


Friidrettsgruppens årsmøte avholdes i Bærum idrettspark – 2. etasje – mandag 29. januar kl. 1930. Alle medlemmer fra 15 år er stemmeberettiget, og vi oppfordrer alle til å delta (også foreldre). Ev saker må sendes friidrett@tyrving.no innen 15.januar. Årsmøtepapirer vil bli lagt ut på www.tyrving.no cirka en uke i forkant.

Hovedlaget/hovedstyre har årsmøte mandag 12. februar 2018 kl. 19:30 på klubbhuset. Forslag til saker som skal tas opp på hovedlagets årsmøte må senest 14 dager før årsmøtet sendes til Per Øhlckers – E-post: ohlckers@online.no

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar