Takk for støtten:

Høyt nivå i helgen!

Det var ikke mange av våre som var i aksjon denne første helgen i vinterferien, men de to som deltok kom høyt opp både på resultatlisten og på sine respektive stativer! I Dortmund vant Katarina Mögenburg det tyske mesterskapet i høyde da hun hoppet 1.83 i sin sesongdebut. Flott hopping av Katarina som tok alle høyder i første forsøk og delte seiren med den råsterke tyskeren Marie-Laurence Jungfleisch som har en pers på 1.97.

I Springfield, Massachusetts satte Kari Strømhaug flott ny innendørspers med 3.90 og ble med det nummer to i Collegemesterskapet for New England div III. Dermed er hun, i likhet med Katarina, på annenplass på årets norgesstatistikk. Det blir spennende å se om Kari kan klare fire meter i løpet vinteren – og ikke minst om vi får henne og broder Johannes hjem til mesterskapene i Norge i sommer!

Ja, og apropos vinterferie – det er bare å henge seg på Simen Gimnes, Sigmund Le Fjeld og andre ivrige friidrettsrekrutter som trener i hallen i ferien!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar