Tyrving – Friidrett

Tyrvinggjeng i Bergen

I helgen som var, var det 5 spreke jenter og en sterk kulestøter, alle på 15 år som tok turen over fjellet, til Bergen og Karabinlekene på Fana stadion. Dette var et fint foreldreinitiativ, hvor de la opp til felles tur, overnatting og stevne.

Et kort referat fra Arthur Kristoffersen:

«Var en veldig flott tur der Bergen viste seg fra sin beste side. Seks utøvere fra 15 års klassen tok turen over fra fredag til søndag. Flott innsats på banen, der alle satte personlige rekord i en eller flere øvelser. Av særlig flotte resultater kan nevnes Jørgen Loennechen som vant kule med ny pers. på 14,11, og Aurora Erlandsen Opland, som i sin andre forsøk i øvelsen noensinne, til slutt vant en jevn trestegkonkurranse med flotte 10,40 m. Ida Leir fikk en fin andreplass på den noe uvanlige distansen 80m. På lørdagskvelden dro vi inn til Bergen sentrum og restaurantbesøk på Bryggen og litt sightseeing. Var en veldig flott tur!»

Flere slike initiativ!

Aurora Opland, Benedikta Hana Kristoffersen, Ida Leir, Josefine Fjeldtvedt, Alva Barthel Sveen og en «ensom» hane i flokken, Jørgen Brenna Loennechen.