Tyrving – Friidrett

Stor Tyrvinghelg i Gøteborg!

Sol og strålende forhold satte standarden for tre flotte dager på Ullevi stadion i Gøteborg 29.juni til 1.juli. Dette under årets Värdsungdomsspelen. Stevnet som er for utøvere 12 år og oppover, med deltagere fra flere land, ble nok en gang  gjennomført med over 5000 starter! Våre 42 deltagere viste muskler og satte Tyrving virkelig på kartet! I tillegg var det i kjent stil turer innom Liseberg og flere familier hadde tatt turen og gjorde sammen at helgen ble hyggelig og sosial!

Her er noen store sportslige tyrvingøyeblikk fra Värdsungdomsspelen 2018:

# Sigmund Le Fjeld hadde fullklaff på Ullevi, med 4 pallplasser! Fasiten ble følgende 200m: 25.94, sølv, tresteg: 11.45, sølv, lengde: 5.49, sølv og 60m hekk: 9.39, bronse.

# I klasse G19 vinner Jonatan Greni Bjerkaas 200m med et flott løp og inn til tiden 21,87 og ny strålende pers.

# Helene Rønningen, KS, vinner og løper igjen to superløp. Mindre enn et hundredel fra EM-kravet på 100m, med 11,46 i godkjent vind og med dette ny VU-rekord innehaver ! På 200m ble det 23,52 i litt for sterk medvind

# Amalie Iuel vinner sin 400mhk i KS med solid tid igjen, med 56,07. Dette var også ny VU-rekord. Marie Skjeggestad som sist helg løp inn til knalltid med 58,68 og med den tiden er nr 6 på Europa statistikken for U20, fikk i helgen 59, 32 og 5.plass i det svært sterke norske heatet, hvor 5 jenter løp under 60 sekunder.

# Jonas Halonen, MS, viste fin form igjen på 100m med tiden 10,55 og 3.plass. Nå håper vi at Jonas holder seg skadefri framover mot NM! Ptrick Bifuko løper også sterkt med tiden 10,69 i A-finalen. Dessverre for begge med 2,1 i plussvind.

# Sigrid Alvik i J15 løper flott i sitt første hinderløp. Med tiden 5, 05,27 vinner hun 1500m hinder! På 2000m får hun en flott andre plass med tiden 6,27,27.

# I G13 dro Jonathan Hertwig Ødegård til med et kjempkast i spyd på 38,01m og fikk da bronseplasd. Mangekjemperen hadde forøvrig en hektisk helg og flere gode prestasjoner i mange øvelser.

# Hedvig Kallåk gjør et strålende løp i sin første 80mhk i karrieren. Med tiden 11.82 tar hun 2.plass  i J14.

# I G14 løp sprintfantomet Sondre Audahl Vik inn til 5.plass på 80m med 9,78. I tillegg ble Sondre nr 4 på 300m med fie tiden 39,11. Flotte løp!

# Jørgen Brenna Loennechen, G15 støter fine 13,68 og fikk med det en sterk 5.plass

# Vilde Marsteinsstredet kaster 40,86 og blir med dette solide kastet nummer 2.

# Tobias Windjusveen løper inn til knalltid 11,28 og får med dette en sterk 5.plass. På 200m ble det 5.plass og 22,98 på Tobias.

# Andreas Fjeld Halvorsen løper inn til sterk pers med tiden 4,23,35 på 1500m, og fikk med dette en fin 2.plass.

# Mina Angelero, er tilbake på sporet og løp på 800m i KS inn til 3.plass og en fin tid med 2,08,18, rett bak årsbeste tid.

Det ble ellers rapportert om en rekke perser og gode resultater fra tyrvingleiren og den fullstendige resultatlisten kan du finne HER

Bildet under viser Andreas Fjeld Halvorsen siste 200m av 1500m i G14. Sigrid Alvik i J15 gliser på pallen etter seier på 1500m hinder.

Med dette ønskes en riktig god sommer til alle medlemmer, foreldre og utøvere i friidrettsgruppa. Oppstart etter sommerferien vil bli i uke 33 for 10-14 år. Da vil den organiserte treningen med trenere starte for fullt og høstsesongen tas fatt på!