Takk for støtten:

Takk for i år!

Friidrettsstyret i IL Tyrving takker utøvere, trenere, foresatte og administrasjon for nok et godt Tyrvingår.
Igjen har vi lagt bak oss et år med gode sportslige resultater og vellykkede arrangementer. Store arrangementsmessige utfordringer ble løst på en god måte.
Vi beholder vår posisjon som arrangør av Norges beste og største idrettsstevner. 
De sportslige resultatene manifesterer den fantastiske utviklingen som er avstedkommet av et formidabelt arbeid på arrangements – og trenersiden.
Vi er som før en ledende klubb i de aldersbestemte årsklasser. Dette er et resultat av et bevisst fokus på bred rekruttering, som i sin tur jevnt leverer gode seniorutøvere. Den brede rekrutteringen gir oss også mulighet til å fange opp foreldretalenter som kan bidra i forskjellige funksjoner i klubbens infrastruktur i drift og på arrangementssiden. Takk til alle dere som stiller opp for klubben!
For å drifte dette, er imidlertid er behovet for nye inntekter alltid til stede. Klubben trenger flere sponsorer som ønsker å identifisere seg med vår flotte idrett, og bidra til drift av klubben fremover. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis dette er noe du, din bedrift, eller noen du kjenner kan se verdien av å identifisere seg med. 
God Jul& Godt Nytt År!
Einar Drabløs – styreleder, Friidrettsgruppen, IL Tyrving.
Takk for alle bildebidrag gjennom året. En spesiell takk til Eirik Førde og Dag Henning Kleven for flotte bilder til bruk på hjemmesiden og i sosiale medier. 

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar