Takk for støtten:

Velkommen til Nordenkampen!

Førstkommende søndag 10.februar, etter Tyrvinglekene er det som mange vet klart for Nordenkampen mellom de Nordiske landslagene i friidrett.

Svært spennende navn er på startlisten. Karsten Warholm, Filip Ingebrigtsen, Jakob Ingebrigtsen, Tonje Angelsen, Hedda Hynne, Karoline Bjerkeli Grøvdal m.fl. I tillegg flere sterke navn fra alle de andre Nordiske landene. Det er bare å glede seg!

Vi håper at alle som vil få med seg friidrett i ypperste klasse, tar turen til Bærum Idrettspark kl 13.30.  Og selvsagt en oppfordring til alle som har vært med på Tyrvinglekene i helgen, bli igjen og hei på Norge!

Gratis inngang!

Info om landskampen finner du på arrangementets hjemmeside:

https://tyrving.idrett.no/10/nordenkampen/

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar