Takk for støtten:

Bamseleker i kjent stil!

Årets høydepunkt, spesielt for våre yngre utøvere i Tyrving, er Bamselekene. Nærmere 70 utøvere, pluss trenere og foreldre tok turen til Stangehallen og Hamar i helgen. Stemningen var upåklagelig og alle støttet og heiet på hverandre gjennom hele helgen! Etter en lang dag i hallen lørdag hvor det ble perser i fleng og alle fikk sine velfortjente bamser, ble dagen avsluttet med taco og smågodt på Hamar Vandrehjem hvor en stor gjeng overnattet. Søndag ettermiddag var alle enige om at det hadde vært en knall helg og gleder seg allerede til neste års tur! Som mange år tidligere vant Tyrving lagkonkurransen og den gjeve lagkonkurranse-bamsen. Kåringen av hvem som blir den heldige vinner av den store bamsen, trekkes på treningen tirsd/onsdag denne uken:)

Resultater fra Bamselekene kan du se HER

Foto: Lars Schnell

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar