Takk for støtten:

Tilbakeglimt fra helgen som var

Sist helg var det flere tyrvingutøver i aksjon. På Lillehammer på stafett-NM, i Lillestrøm på Romerikslekene og i Tønsberg under Kristinalekene. Flere utøvere utmerket seg og på stafett-NM var Tyrving klart største tropp og beste klubb! Nevnes må også de utøverne som på tirsdag denne uken strålte om kapp i fantastiske løyper på Fornebu under Fornebuløpet. Tyrvings kondisjonsutøvere viste godt fra seg på resultatlistene. 

Under stafettmesterskapet var flere klubber begrenset i sine lagoppstillinger og vi kunne håpet på enda flere lag i klassene, men Tyrving derimot hadde den desidert største troppen. Selv om stafett er stafett og pinnen skal rundt og perfekt levereres på alle vekslinger for maks uttelling. Vi må si oss svært godt fornøyd, kanskje spesielt med våre yngre utøvere, mange i sitt første stafett-mesterskap, som hanket inn flere medaljer. Gratulerer til utøvere og trenere med flotte prestasjoner. Disse fikk medaljer:

Gull: 4x400m KS( Marie Skjæggestad, Lea Trong-Johansen, Thale Augensen, Amalie Iuel.  4x800m kvinner U20 (Bertine Haneberg, Merete Sperstad, Sigrid Alvik, Janne Alseth)  4x100m, Mix U20 (Hedvig Kallåk, Peter Svoren, Miranda Lauvstad, Tobias Windjusveen)

Sølv: 4x100m kvinner U20 (Miranda Lauvstad, Pernille Stensrud, Ida Leir, Lea Trong-Johansen) 4x400m menn U20(Sigrud Clementsen, Einar Rye, Marcus Svarva, Peter Svoren) 4x400m MS( Syver Røinaas, Lars Gausemel Stølen, Didrik Warlo, Jonatan Bjerkaas) 4x600m J15-16(Bertine Haneberg, Hedda Helgheim, Sigrid Alvik, Mille  Baastad Berg) 4x400m kvinner U20(Miranda Lauvstad, Sigrid Alvik, Ida Leir, Lea Tromg-Johansen) 4x100m menn U20(Sondre Audahl Vik, Sigurd Clementsen, Tobias Windjusveen, Peter Svoren) 4x400m Mix U20(Mille Baastad Berg, Einar Rye, Bertine Haneberg, Peter Svoren)

Bronse: 4x100m MS(Samuel Gyedu, Kenneth Guldbrandsen, Tobias Windjusveen, Nils Skåra)

På Romerike stadion hadde vi håpet på større deltagelse fra våre yngre klasser, men de som var med hevdet seg svært godt og det ble også flere perser. Fillipa Fadnes løp rått på 600m i J14, med tiden 1,40,30 og vant! Maria  Damhaugs fikk en fin seier på 60mhk med tiden 11,92. På 600m løp samme Maria inn til sølv med 2,03,93. Lina Svarlien i J11 vant i høyde med flotte resultatet 1,37, i tillegg til også å vinne spydkonkurransen. På 60m fikk Lina 2.plass med tiden 9,30, med Vilde Skorpen Brekke rett bak på tredje plass med tiden 9,36. I lengde toppet jentene i 11-årsklassen Lina, Maria og Vilde pallen med hhv 4,12, 4,07 og 3,90 som resultat. Kristian Drabløs vant klart i G14 200m(i sterk motvind) med tiden 25,63. Andreas Fjeld Halvorsen løp sterkt på 600m i G14 med tiden 1,35,12 som gav han 2.plass. Jørgen Brenna Loennechen vant kule, G16 med støtet 13,11. I spyd ble det et kast på 42,06 og andre plass på Jørgen. Simen Gimnes fikk til et hopp på 1,60 i G16 som gav han andre plass. Hannah Emilie Berg, J15, vant 200m med fine tiden 27,78. Kristina Vatnar Lie vant både lengde og 80mhk i J15.

I Tønsberg under Kristinalekene var det en Tyrvingutøver som virkelig markerte seg! Halvard Grape Fladby løp forrykende på sin 800m i G14 og fikk den strålende tiden 2,03,62!

Nå står Tjalvelekene for tur på Bislett til helgen hvor 56 utøvere er påmeldt. Neste helg går Askerlekene, 7-9.juni av stabelen på Føyka stadion hvor vi satser på stor tropp, i den mest trevle delen av sesongen, spesielt for våre yngre utøvere. (påmeldingsfrist 2.juni) Om to uker, 14-16.juni er det igjen duket for Tyrvinglekene! Her MÅ alle melde seg på til vårt eget storstevne og norges største friidretttsstevne! Nå er vi inne i den mest hektiske perioden for Tyrving, både for utøvere, foreldre, tillitsvalgte, frivillige og administrasjon. Her er det bare å stålsette seg, glede seg og ellers vise seg fram som den store og gode klubben vi er del i.

Bilde: 4x100m Mix U20, som stakk av med seieren med ny mesterskapsrekord. Hedvig Kallåk, Miranda Lauvstad, Tobias Windjusveen, Peter Svoren.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar