Takk for støtten:

Sigrid med fantastisk prestasjon i EYOF!

25.juli stod Sigrid Alvik(2003) for en fantastisk prestasjon under EYOF (European Youth Olympic Festival) i Baku, Aserbajdsjan, da hun løp inn til bronsemedalje på 2000m hinder.

I mesterskapet som helhet var det utøvere fra 10 ulike idretter og 36 deltagerland. Sigrid som klarte kravet til mesterskapet med god margin, ble tatt ut som beste norske jente på distansen og hadde på forhånd 9 beste tid. Hun gikk inn i mesterskapet med mål om å løpe sitt beste hinderløp for sesongen, og det klarte hun med glans! Med tiden 6:47.44 ble det pers med 6 sekund, bronsemedalje og bare halvsekundet bak sølvet. Alle i Tyrving er svært stolte og gratulerer Sigrid så mye med medaljen og ønsker lykke til med resten av sesongen, hvor flere mesterskap står for tur.

Bilde: Norsk friidrett

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar