Tyrving – Friidrett

Lerøylekene 2019 på Hamar

Akershus friidrettskrets stilte med et godt lag da de i helgen dro til Hamar for å delta på Lerøylekene. I det årlige regionsmesterskapet hvor de beste 13 og 14 åringene fra Telemark, Østfold, Vestfold, Oppland, Hedmark, Oslo og Buskerud møttes til fight, viste våre Tyrvingutøvere å markere seg på en flott måte og bidro sterkt til at Akershus tok en overlegen seirer med 472 poeng, knappe hundre poeng foran Buskerud. Like viktig som deltagelsen i konkurransen var det sosiale aspektet med overnatting, aktiviteter og samhold utenfor banen.

Gutter 14

Jonathan Hertwig Ødegaard gikk for en skikkelig kast-mangekamp i helgen og det gjorde han riktig så bra. Han vant både slegge, diskos og kule med hhv resultatene 30,14, 40,41,20 og 11,37. I spyd ble det bronse med 34,90.

Halvard Grape Fladby løp inn til gull på både 600m og 1500m med de svært gode tidene 1,32,19 og 4,17,92.

Kristian Drabløs fikk bronsemedalje på 60m med tiden 7,89. På 200m ble det tiden 25,40 og nok en bronse for Kristian.

Sigmund Le Fjeld fikk et flott resultat og vant tresteg i med 11,97. Sigmund hoppet også 1,56 i høyde og fikk 4.plass og løp 200m på 26,32.

Sebastian Aspelund Nilsen fikk 9,65 og 7.plass i tresteg. I høyde ble det 1,56 og 6.plass for Sebastian, mens han i lengde hoppet 4,52.

Gutter 13

Christian Nicholas Wright vant klart både 60m og 200m med tidene 7,77 og 25,75. Lukas Pujol Holund fikk 30,76 og 18.plass. Lukas var også med i lengde og hoppet 3,52.

Sindre Haslestad Axelsen løp inn til klar pers med 4,47,73 på 1500m og ble med det nr 9.

Jenter 14

Fillipa Berthelsen Fadnes løp inn til klar sier på 600m med flotte tiden 1,39,65. Sara Bergh Ankarstrand fulgte fint opp med 1,46,72 og 6.plass. På 1500m løp Sara inn til tiden 5,28,43 og fikk med det en fin 4.plass.

På 60m hadde vi tre jenter på startstreken. Camilla Dahl Kristiansen og Sara Bergh Ankarstrand løp begge fine forsøksheat med hhv tidene 8,66 og 8,76. Aislin Feliot fikk videre helt til finalen og fikk da 7.plass med tiden 8,41.

På 200m stilte samme jentene på 200m, i tillegg til Alma Iben Graver Kolseth. Camilla fikk tiden 28,24 og femteplass, Aislin 7.plass og tiden 28,52, Sara 11.plass med 28,75 og Alma fikk tiden 30,58.

Jenter 13

Mille Haneberg, løp sterkt på Hamar. På 1500m ble det sterk pers med 5,01,54 og bronse, mens hun på 600m løp 1,43,89 og tok nok en bronse. Sophie Wiig fikk tiden 5,49,26 på 1500m.

Hannah Daniel De Younge løp 200m og fikk tiden 29,94 og 19.plass.

Ida Amble Petersen, var vår jente som markerte seg fint i kastøvelsene i helgen. Ida var med i både slegge, kule og diskos. I diskos ble det bronse med kastet 24,75, mens hun i kule og slegge fikk hhv 5. og 10.plass med resultatene 27,30 og 8,94.

Donald Duck-stafetten

Sebastian Aspelund Nilsen, Hannah Danile De Younge, Sigmund Le Fjeld, Christian Nicholas og Aislin Feliot løp på Akershus sitt lag som tok andre plass.

8×200 stafett

Sara Bergh Ankarstrand, Christian Nicholas Wright, Alma Kolseth og Sigmund Le fjeld løp på laget som tok tredje plass.