Takk for støtten:

Påmelding til Allidrett i Bærum Idrettspark

Høsten er i anmarsj og vi ser fram til å trekke inn om noen uker. Etter høstferien, 9.oktober starter vi opp med ny sesong for Allidretten i Tyrving. Hver onsdag blir det full aktivitet innendørs i Bærum Idrettspark på Rud for alle barn mellom 5-9 år.  Velkommen!

Info:

Allidretten i Tyrving er for barn mellom 5-9 år. Vi har to sesonger, utendørs på Nadderud stadion fra mai-oktober og innendørs i Bærum Idrettspark fra oktober-mai. Vårt fokus er allsidighet. Barna skal bli introdusert for allsidig aktivitet hvor de ulike koordinative, fysiske og psykiske egenskapene blir stimulert. Stikkord er leik, tilnærming til ballaktiviteter, hinderløyper, par og samarbeidsøvelser, hopp, løp og kast. Vi fokuserer hele tiden på de ulike barns modenhet og utgangspunkt og forholder oss til at barna skal få en positiv opplevelse hver gang de er på trening eller er i en aktivitet.
Allidretten i Tyrving skal være sosial og alle skal føle seg trygge, ønske å prøve nye ting, og ikke være redde for å feile.

Treningstider:

Født 2013-2015: kl 17.00-18.00

Født 2012-2011: kl 18.00-19.00

Meld på deres barn HER

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar