Takk for støtten:

Bli med på Bamselekene 13-15.mars!

I tradisjonen tro blir det også i år Bamselekene! Dette er et opplegg for alle mellom 10 år til KS/MS og i år går stevnet av stabelen 13-15.mars. Bli med på dette flotte stevne i Stangehallen ved Hamar og den kjekke Tyrvingturen! Samhold på og utenfor banen, busstur, overnatting og lange dager i hallen er med å skape et enda bedre fellesskap i klubben! 

Opplegget i år blir følgende:

– Vi setter opp buss. Oppmøte vil da være ved Kadettangen (klubbhuset)  kl 0700 lørdag 14.mars hvor bussen står klar. De som ønsker å delta også på fredagen, må stå for egen transport. Om ønskelig, ordner vi bare overnatting fred-lørd/sønd.

Her melder dere på til reiseopplegget:

Reise og opphold Frist 1.mars

– Om utøvere drar alene uten foreldre, må man kontakte noen andre foreldre som er med på turen, slik at det den aktive  har en voksenperson som er ansvarlig. Kontakt Elin Marvik på friidrett@tyrving.no/93057974 om dette og om det er noe dere ellers lurer på med opplegget.

– Overnatting på Hamar Vandrehjem Vikingskipet, ca 10 min fra Stangehallen. Link til Hamar Vandrehjem HER
– Middag lørdag, frokost lørdag og søndag er inkludert. Nistepakke lørdag(for de som drar fred) og søndag er også inkludert.

-Påmelding til øvelser skjer fortsatt i minidrett.no, og dette gjøres på egenhånd innen 6.mars. Påmelding øvelser HER

Arrangørens invitasjon til Bamselekene HER

– Egenandel (betales før turen til Tyrvings konto 9235.17.25747 eller vipps #19716)

Fred-sønd: 1250,- pr pers (egen transport,overnatting,måltider)

Lørd- sønd: 650,- pers (egen transport,overnatting,måltider)

Lørd-sønd: 850,- pr pers (buss, overnatting, måltider)

 

Stengt for kommentarer.